Μια θαλαμηγός που εντυπωσιάζει και που το 2017 βραβεύτηκε ως η καλύτερη στον κόσμο. Η Μύκονος «θάμπωσε» στο πέρασμά της…

Εριξε άγκυρα στην Μύκονο και μαγνήτισε τα βλέμματα τουριστών και ντόπιων η πολυτελής θαλαμηγός Cloudbreak. Το μήκους 72 μέτρων σκάφος που βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο σούπερ γιοτ στον κόσμο, διαθέτει μια master σουίτα με μπαλκόνι με κρεβάτι για ύπνο κάτω από τα αστέρια, καθώς και πέντε δίκλινες καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 12 άτομα.

Επίσης, έχει την δυνατότητα μεταφοράς 22 μελών πληρώματος που εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Κλασικό στυλ, όμορφη επίπλωση και ένα πανάκριβο καθιστικό δημιουργούν μια πολυτελή και άνετη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του.

Το Cloudbreak διαθέτει beach club, ελικοδρόμιο, πισίνα, κήπο, τζακούζι, γυμναστήριο και τζάκι, ενώ στο γκαράζ του υπάρχει εξοπλισμός για πολλά θαλάσσια σπορ, όπως kite surf, jet ski και wakeboard.

Η αξία του υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση με τιμή που ξεκινάει από τις 750 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr