Ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για μια περιπέτεια, που πέρασε στο παρελθόν.

Τον γνωρίσαμε μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, αρνούμενος να επιστρέψει με όποιες προτάσεις του έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Ο Μίλτος Μακρίδης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκούντ» και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για θέματα προσωπικά που του συνέβησαν στο παρελθόν και του στοίχισαν. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως πριν από περίπου 20 χρόνια κάποιος του έκλεψε ένα απίστευτα μεγάλο χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα εκείνος να δίνει επί σειρά ετών μεγάλη μάχη στα δικαστήρια, για να μπορέσει να βρει άκρη. Η οικονομική του καταστροφή ήταν τεράστια, με τον ίδιο να κάνει ψυχοθεραπεία, για να μπορέσει να αντέξει όλο αυτό, που τον περίμενε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Δεκάδες φορές ένιωσα πισώπλατες μαχαιριές και ήταν ένας από τους λόγους που έκανα πίσω. Μου συνέβη και ένα θέμα στην προσωπική μου ζωή πριν από καμιά 20αριά χρόνια και τραβιόμουν τόσα χρόνια στα δικαστήρια. Δεν μπορούσα να δίνω δυο μάχες παράλληλα».

«Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα. Μου στοίχισε πολύ. Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων. Ξεκίνησαν αυτά τα πράγματα όταν ήμουν 33 χρονών και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είμαι 53 χρονών. Δεν έκανα οικογένεια αν και αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά».

«Υπήρχαν τηλεοπτικές προτάσεις, ελάχιστες βέβαια, το τελευταίο διάστημα για πράγματα με τα οποία όμως δεν είχα καμία σχέση. Ίσως να επέλεγα αυτό το οποίο θα με έκανε να πιστεύω ότι θα ντρέπομαι λιγότερο»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr