Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο Πρωινό την περασμένη εβδομάδα ότι έχει επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ που λέει ότι Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα-Μαρία ζήτησαν από τον Ατζούν να φύγει ο Πάνος Καλλίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναίρεσε με θυμό τα λεγόμενα του

Η αρχή μιας τηλεοπτικής κόντρας θα μπορούσε να είναι αυτά που ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Ευτυχείτε για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Λιάγκας παρουσίασε ως ρεπορτάζ του ότι ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα-Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν έντονα ενοχλημένοι από την παραγωγή του Survivor να φύγει ο Πάνος Καλλίδης, ειδάλλως θα έφευγαν αυτοί. Η απάντηση του Καλλίδη σε αυτό το ρεπορτάζ ήταν ακυρωτική και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με άκρως επιθετικό τρόπο τον Λιάγκα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ευτυχείτε, στο σημείο που προβάλλονταν πλάνα από την αποθεωτική υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στο νησί της Ρόδου, είδαμε δημοσιογράφο τοπικού μέσου να ρωτάει την Άννα-Μαρία Βέλλη αν συνέβη όντως όπως το περιέγραψε ο Λιάγκας και μετά την αναφορά στην απάντηση του Καλλίδη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε φανερά ενοχλημένος και εναντίον του συναδέλφου του, αποκαλώντας το ρεπορτάζ του επί της ουσίας ψευδές και ως μια προσπάθεια να χαλάσει την εικόνα του Τζέιμς σε μια στιγμή που το κοινό τον αποθεώνει.

«Το διάβασα κι εγώ αυτό και κράτησα μικρό καλάθι γιατί ζούμε στη χώρα του ράδιο αρβύλα. Συνάδελφός σας σε άλλο πρωινό το έκανε, ο Γιώργος Λιάγκας. Θα μπορούσε αυτό που διέρρευσε να ήταν μια άχρηστη αν όχι μέτρια πληροφορία. Ήταν βαρύνουσα γιατί πάει να νοθεύσει αυτό το αίσθημα αγάπης και εκτίμησης του κοινού προς τον Τζέιμς, γιατί θα σκεφτεί κανείς ότι εξύφαινε τις μεγαλύτερες συνωμοσίες. Άρα είναι φάουλ μεγάλο. Ο Πάνος Καλλίδης βγήκε με βίντεο και το διέψευσε μόνος του. Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αν δε ζητήσει αυτός, θα ζητήσω εγώ εκ μέρους της τηλεόρασης».

Πηγή: true.gr