Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η ίδια εξακολουθεί να ασχολείται με το μόντελινγκ και παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, έχει τις ανασφάλειές της.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μικαέλα Φωτιάδη μοιράστηκε την αλήθεια της με τους διαδικτυακούς φίλους της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία χωρίς ίχνος ρετούς. Το όμορφο μοντέλο ποζάρει με το μαγιό της και μιλά για τις ατέλειες που έχει στο σώμα της.

“Περσινή. Ένα χρόνο ήθελα να την ανεβάσω, Αλλά έβρισκα ατέλειες… Δεν μπορούσα να κρύψω την κυτταρίτιδα στα οπίσθια και την πανάδα μουστάκι μου. Οπότε απλά δεν την ανέβασα. ( ναι έχω και εγώ τις ανασφάλειές μου και μια «μικρή» τελειομανία…) Φέτος για κάποιον λόγο άλλαξα… Όχι εμφανισιακά, αλλά μέσα μου…

Το προσπαθώ ακόμα, γιατί ξέρω ότι το μόνο τέλειο που υπάρχει είναι να αγαπάς τις ατέλειες… Να σε αγαπάς όπως είσαι για αυτό που είσαι… Και να χαμογελάς, να χαμογελάς πολύ!!”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δες τη φωτογραφία:

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr