Την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου ο μεγαλύτερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.

Η έκθεση του νεαρού καλλιτέχνη “πλην πυρός” ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα και την θάλασσα με το μπλε να είναι το κυρίαρχο χρώμα της, ένα χρώμα που και ο ίδιος αγαπά πολύ. Όπως ήταν αναμενόμενο, δίπλα του σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνον μέρα ήταν η οικογένειά του.

Ο Γιάννης Πάριος, η Σοφία Αλιμπέρτη που ταξίδεψε από την Πάρο προκειμένου να είναι παρούσα στην έκθεση του γιου της, ο μικρότερος αδερφός του και τραγουδιστής Good Job Nicky, αλλά και ο μεγαλύτερος αδερφός του και επίσης πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης ήταν εκεί.

Εκτός όμως από την οικογένειά του, τα μέλη της οποίας όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος ήταν πολύ συγκινημένα και χαρούμενα, το παρών έδωσαν και ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Καραγκούνης και η Γωγώ με τη Μαίρη Αυγερινοπούλου.


Good Job Nicky, Σοφία Αλιμπέρτη, Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης, Γιάννης ΠάριοςΠηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr