Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της

Η υιοθέτηση ενός παιδιού δεν είναι μια εύκολη απόφαση, ωστόσο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να ξεκινήσουν μια οικογένεια και για όλα τα μικρά παιδιά που για λόγους εξωτερικούς τους εγκαταλείπουν οι γονείς τους.

Η Katie Prince, ονειρεύτηκε να γίνει μητέρα, δυστυχώς αφού χώρισε από τον σύζυγό της, έλαβε την είδηση ​​ότι είχε προβλήματα γονιμότητας, γεγονός που καθιστούσε δύσκολο το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, η Katie δεν παραιτήθηκε και στράφηκε στην υιοθεσία για να δώσει σε ένα μικρό αγόρι όλη την αγάπη που μπορούσε, και έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Κολοράντο.

Το 2016 ένα τοπικό νοσοκομείο ενημέρωσε την Katie ότι έλαβε ένα νεογέννητο και ότι ήταν εφικτό γι ‘αυτήν να τον υιοθετήσει. Όταν η Κέιτι τον κράτησε στην αγκαλιά της, ήξερε ότι έπρεπε να τον φροντίσει και έτσι άρχισε η διαδικασία υιοθεσίας του μικρού αγοριού που ονομάστηκε Grayson.


Η Katie χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να γίνει η νόμιμη μητέρα του Grayson, καθώς η επιμέλεια άνηκε στους βιολογικούς γονείς του. Ευτυχώς, με την καλή φροντίδα που είχε δώσει η Katie στον Grayson, ο δικαστής της χορήγησε την επίσημη γονική εξουσία και έγινε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όλα πήγαιναν υπέροχα στο σπίτι, και η Katie άρχιζε να σκέφτεται να υιοθετήσει ένα άλλο μωρό. Ήταν εκεί που η ζωή της άλλαξε αμέσως ξανά.

Μια μέρα η Κέιτι έλαβε κλήση από το ίδιο νοσοκομείο όπου είχε εγκαταλειφθεί ο Grayson. Σε αυτή την κλήση, ο κοινωνικός λειτουργός της πληροφόρησε ότι ένα νεογέννητο είχε εγκαταλειφθεί για άλλη μια φορά στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, και ότι η Katie θεωρήθηκε ότι μπορούσε να την φροντίσει

Η Katie δεν ήξερε τι να κάνει, επειδή η κλήση ήταν πολύ απροσδόκητη, έτσι άρχισε να καλεί την οικογένεια και τους φίλους της για καθοδήγηση. Εντούτοις, μέσα της γνώριζε την απάντηση..η Katie ήθελε να την υιοθετήσει


Λίγες ώρες αργότερα, η Hannah έφτασε στο σπίτι της, την οποία καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες και με μεγάλο ενθουσιασμό. Κρατώντας την εκεί, συνειδητοποίησε ότι το βραχιόλι της είχε ένα μυστικό.

Το βραχιόλι είχε το όνομα της βιολογικής μητέρας του μωρού, το οποίο ταίριαζε με αυτό της βιολογικής μητέρας του Grayson. Η Katie έμεινε έκπληκτη επειδή υπήρχε μια πιθανότητα ότι η Hannah και ο Grayson να ήταν βιολογικά αδέλφια.

Η Katie ήθελε να μάθει την αλήθεια και πήγε να ψάξει για τη βιολογική μητέρα της Hannah για να μάθει περισσότερα και όταν την βρήκε τελικά, ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η γυναίκα είχε γεννήσει ένα παιδί ,κάνοντας τον Grayson τον μεγαλύτερο αδελφό της Hannah.

Εκτός από αυτό, η Katie διενήργησε δύο δοκιμές DNA, οι οποίες έδειξαν θετική επιβεβαίωση ότι τα παιδιά ήταν βιολογικά αδέλφια.

Σήμερα η Κέιτι εκτιμά εκείνο το τηλεφώνημα που έλαβε, επειδή ξέρει ότι βοηθά δύο μικρά αδέλφια ,που μεγαλώνουν περιτριγυρισμένα από αγάπη και πάνω απ ‘όλα, θα μεγαλώσουν μαζί.

Πηγή : diaforetiko.gr

Πηγή: true.gr