Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε δει τα τελευταία… πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ένα κορίτσι που το γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Next Top Model πριν από 10+ χρόνια και που έκτοτε «έγραψε» τη δική της πετυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για το δικό της κατάστημα με νυφικά που αναμένεται ν’ ανοίξει στο προσεχές (πολύ προσεχές) διάστημα, ενώ στην προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί προσφάτως ο αγαπημένος της Δήμητρας της έκανε επισήμως πρόταση γάμου- μία πρόταση που, όπως γνωστοποίησε η ίδια, την αποδέχτηκε και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο καιρό μετά το πολυπόθητο, για τον σύντροφό της, «ΝΑΙ», λοιπόν, η Αλεξανδράκη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της και επηρεάστηκε, όπως φαίνεται, από την κολλητή της την Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγες ημέρες η Τούνη πήρε την απόφαση να κόψει για πρώτη φορά πιο κοντά τα μαλλιά της και τα έκανε καρέ, κάτι που «μιμήθηκε» και η Δήμητρα. Η ίδια, βέβαια, έχει πιο μακρύ μαλλί και είναι μελαχρινή, όμως και πάλι τα έκοψε αρκετά.

Σας αρέσει ή όχι; Εμάς πολύ. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και… κατασταλάζετε κι εσείς:


πηγη: dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr