Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA «Πάμε Δανάη» και έδωσε την δική της απάντηση στην Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε πριν μερικές μέρες καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε την σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε η Βίκυ Καγιά: «Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα.

Η Έλενα Χριστοπούλου από την άλλη έδωσε την δική της απάντηση σήμερα μέσα από το «Πάμε Δανάη» και ισχυρίστηκε: «Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει ο καθένας. Είναι τηλεόραση και η τηλεόραση βοηθάει ούτως ή άλλως».

Όσον αφορά την υποτιθέμενη κόντρα τους, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Όσοι γνωρίζουμε, γνωρίζουμε καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ».

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Δανάης Μπάρκα.

Σχολίασε τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τις σχέσεις τους.


Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την δική της απάντηση.

Και θα συζητηθεί!

Πηγή: true.gr