Η Φαίη Σκορδά, αν και πολύ ενεργή στα social media, σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από το σπίτι της.

Το εντυπωσιακό προφίλ της Instagram της στο Instagram αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει για την εκπομπή, ενώ σπάνια θα κάνει κάποια πιο προσωπική ανάρτηση.

Μοιράζεται ωστόσο προσωπικές της στιγμές με τους followers, κυρίως, μέσω stories.
H Φαίη Σκορδά λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, έχει μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι μαζί με τους δυο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, όμως, εκτός από συμπαρουσιαστές είναι και σχεδόν γείτονες, αφού μένουν κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα των αγοριών του.

Πως είναι το σπίτι της Φαίης Σκορδά

H Φαίη Σκορδά μένει σε μια μοντέρνα κατοικία στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα με τους δυο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Η Φαίη Σκορδά αγαπά επίσης τις γάτες και από μικρή έχει μάθει να ζει μαζί τους.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια έχει δυο γάτες, τον Κεμάλ και τον Prince και συχνά ανεβάζει βίντεο στα οποία απολαμβάνει τα χάδια τους. Εχει επίσης κι έναν χαριτωμένο σκύλο, τον Μίκυ.

Οσον αφορά τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση.

Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της Φαίης Σκορδά όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Δείτε αγαπημένες γωνιές από το σπίτι της Φαίης Σκορδά:


Πηγή: true.gr