Η επενδυτική κίνηση από την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Από την αρχή της καριέρας της, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να επενδύει μέρος των κερδών της σε ακίνητα. Ξεχωρίζει η βίλα στα Μελίσσια, που έχτισαν μαζί με το Γιάννη Λάτσιο την περίοδο που ήταν παντρεμένοι και στην οποία η παρουσιάστρια συνεχίζει μέχρι σήμερα να διαμένει με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Μάκη Παντζόπουλο.


Η Ελένη Μενεγάκη και ο επιχειρηματίας φέρεται να έχουν κάνει μια νέα επενδυτική κίνηση, αυτή τη φορά στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ, το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός πολυτελούς ακινήτου. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ τους απαθανάτισε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου κατά την επίσκεψή τους στο οίκημα των βορείων προαστίων, που αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα.


Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συναντήθηκαν με έναν επαγγελματία διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων στις 15:00 και το ραντεβού τους κράτησε περισσότερο από μία ώρα. Φορώντας τις μάσκες και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, και οι τρεις επισκέφτηκαν το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια παρέμειναν στο εξωτερικό χώρο συνομιλώντας αρκετή ώρα.

Πηγή: tilestwra.com

Πηγή: true.gr