Με αφορμή ένα θέμα για ένα ζευγάρι Ελλήνων που κάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά του, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει τη δική της άποψη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως αν και της αρέσουν τα ταξίδια, δε μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες ακόμα και αν είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Όπως είπε άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, ο σύζυγός της της ζητάει να κάνουν κάτι τέτοιο από την πρώτη μέρα που είναι μαζί αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται καν.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…» είπε η παρουσιάστρια.

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr