Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία από τις τραγουδίστριες που αγαπούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στα social media, και πόσο μάλλον από τις διακοπές τους.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στην παραλία μαζί με την παρέα της. Η τραγουδίστρια, κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, αφού πόζαρε με το αποκαλυπτικό πράσινο μαγιό της.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το σώμα της είναι στα καλύτερά του και η Μελίνα Ασλανίδου μοιάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Φαίνεται πως η δεύτερη καραντίνα της έκανε καλό αν και χώρισε με τον σύντροφό της.

Οι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου με μαγιό


Η διατροφή που ακολουθεί η Μελίνα Ασλανίδου για να διατηρεί το κορμί της
Σε μια της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό εκτός των άλλων που αποκάλυψε μίλησε και για το πως κρατιέται σε φόρμα!

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor».

Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα»

Πηγή: true.gr