Δε γνωρίζουν πολλοί για τους δύο γιους του Γιάννη Πάριου από τον πρώτο του γάμο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες.

Μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή του «έρωτα» είναι οι τέσσερις γιοι του, με τους οποίους προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερες ποιοτικές στιγμές.

Οι δυο του πρώτοι γιοι με την Ντίνα Μαρκοπούλου, Χάρης και Θανάσης, του έχουν χαρίσει και εγγονάκια, τα οποία ο ίδιος λατρεύει.

Παρ’ όλα αυτά, ο γιος του Θανάσης Βαρθακούρης δεν ήταν τόσο τυχερός στο γάμο του και χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου με τη Τζίνα Γαβαλά.

Οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αφού διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και προτίμησαν να βάλουν τέλος πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2011 στην Πάρο, στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά της Παροικιάς. Ήταν ένας απλός γάμος, μα πάνω από όλα ένας γάμος με νησιώτικο «άρωμα». Ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης Βαρθακούρης, είχε παντρευτεί την αγαπημένη του, πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία και σχεδόν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους που είχε γίνει μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφίες της

Γιάννη Πάριου

Γιάννη Πάριου

Πηγή: true.gr