Εργασία στην Disneyland: Ημέρα καριέρας στην Αθήνα για όσους θέλουν να δουλέψουν στο Παρίσι

Μια μοναδική ευκαιρία δίνει η Disneyland για όσους θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για δουλειά. Ειδικά άμα λατρεύεις και το φαντασμαγορικό περιβάλλον της εταιρίας τότε αυτή η δουλειά είναι για εσένα.

Συγκεκριμένα η Disneyland διοργανώνει στην Αθήνα «ημέρα καριέρας» όπου θα δεχτεί βιογραφικά και θα περάσει από συνέντευξη τους υποψηφίους στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Μεγάλη ευκαιρία για όλους: Στην Αθήνα η Disneyland ψάχνει Έλληνες να εργαστούν στο Παρίσι

Εργασία στην Disneyland: Ποιες είναι οι θέσεις εργασίας που προσφέρει η εταιρία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους για μία από τις παρακάτω θέσεις εργασίας:

Job advertisement Barman

Ο εργαζόμενος στη συγκεκριμένη θέση καλείται να αναλάβει την παρασκευή ποτών (κοκτέιλ, απεριτίφ, ζεστά ροφήματα κλπ), να συμβουλεύει και να σερβίρει παραγγελίες, να ανανεώνει την μπάρα, καθώς και να συμμετέχει στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας. Και όλα αυτά φυσικά, ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Job advertisement Kitchen clerk (F/H)

Η συγκεκριμένη θέση απαιτεί τη συμμετοχή στην παραγωγή σε όλους τους σταθμούς (κρύα, ζεστά, επιδόρπια) από το στήσιμο μέχρι το dressing στο πιάτο, ή στον μπουφέ, καθώς επίσης στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας.

Catering employee job ad (F/M)

Η εν λόγω θέση αφορά την υποδοχή των επισκεπτών σε όλα τα σημεία εστίασης (εκτός από την εξυπηρέτηση σε τραπέζι) και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον. Στις αρμοδιότητες περιλαμβάνονται η καταχώρηση παραγγελιών στην ταμειακή, η συμμετοχή στην παραγωγή (προετοιμασία παραγγελιών κρύου / ζεστού / ροφήματος), ο γενικός καθαρισμός του μέρους (τραπέζια / καρέκλες / πάτωμα / αλλαγή κάδων απορριμμάτων κ.λπ.), το σερβίρισμα σε δίσκο, καθώς και η συμμετοχή στη συντήρηση εξοπλισμού κουζίνας και χώρων εργασίας

Server job ad (F/M)

Τέλος, ως σερβιτόρος καλείσαι να παρέχεις ποιοτική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες, τηρώντας τα καθορισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης (ρύθμιση, παραλαβή, λήψη παραγγελιών, συμβουλές, σέρβις στο δίσκο / πιάτο, εκκαθάριση, παραλαβή).

Όσοι «περάσουν» τις συνεντεύξεις της Disneyland θα κληθούν να μεταβούν για εργασία στα θεματικά πάρκα της Disneyland στο Παρίσι, από τον Φεβρουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2023.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες και πώς θα κάνετε την αίτηση

Πηγή: true.gr