Γιώργος Αγγελόπουλος: Τέλος στα σενάριο για το «Survivor All Star»

Ναυάγησαν τα σχέδια του Acun που κίνησε γη και ουρανό για να φέρει τον Ντάνο στο «Survivor All Star». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έγινε μια συναντήση του Ντάνου με το κανάλι για την συμμετοχή του στο παιχνίδι, που όπως φαίνεται δεν ευδοκίμησε.

Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο δάσκαλος θαλάσσιου σκι είχε συμφωνήσει προκειμένου να έχει διπλό ρόλο ως βοηθός του Γιώργου Λιανού αλλά και εμψυχωτής των παικτών. Ωστόσο, ο ίδιος έδωσε τέλος στα σενάρια.

Ο Ντάνος αποτελούσε διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ραντεβού με την Acun Medya πριν από περίπου δέκα ημέρες. Η παραγωγή πρότεινε στον Ντάνο να συμμετάσχει στο ριάλιτι ως παίκτη και στη συνέχεια οι δύο πλευρές να συνεργαστούν σε άλλο πρότζεκτ.

Μεγάλη απογοήτευση για τον Acun: Ο λόγος που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκλεισε οριστικά την πόρτα στο «Survivor All Star»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αρνητική απάντηση στον Acun

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε αρνητικά. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντάνος έχει δώσει τα χέρια για να βρίσκεται σε τρεις ταινίες το επόμενο χρονικό διάστημα. Η πρώτη θα είναι θρίλερ και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες μέσα στον Δεκέμβριο.

Για τη δεύτερη θα βρεθεί στην Ινδία. Πρόκειται για περιπέτεια μυστηρίου και ο Ντάνος θα υποδυθεί έναν Ουκρανό καπετάνιο. Μάλιστα, θα έχει συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρανιώτη, πρώην συμπαίκτη του στον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Η τρίτη ταινία θα γυριστεί προς το καλοκαίρι στο Ντουμπάι. Η παραγωγή αυτή θα έχει θέμα τον πόλεμο του Αφγανιστάν.

Πηγή: true.gr