Μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της χρονιάς, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη σε εγκαίνια καταστήματος στην Γλυφάδα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Η Πρόεδρος της Unesco επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο σορτσάκι, με πράσινη με μανίκι μπλούζα, συνδυάζοντας την με μαύρη ζώνη στην μέση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με over the knee μπότες.

Η Μαρίνα Πατούλη για ακόμη μια φορά τους εντυπωσίασε όλους, όπως έχει κάνει πολλές φορές. Ωστόσο, η εμφάνιση της που θα αφήσει εποχή είναι αυτή στην συνάντηση της με την Μόνικα Μπελούτσι.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Προχώρησε την ζωή της η Μαρίνα Πατούλη – Νέα αρχή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό
«Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα και κάνω την επανεκκίνησή μου», δήλωνε πριν από λίγες μέρες η Μαρίνα Πατούλη, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πρώην συζύγου, έχοντας τις δικές του ευλογίες: «Αν η Μαρίνα τιμά το επίθετό μου -που είμαι σίγουρος γι’ αυτό- δεν έχω κανένα θέμα», έλεγε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Αττικής.

Και ποιον να μην πιστέψει πως βρίσκεται στα καλύτερά της, βλέποντας τις πρόσφατες εμφανίσεις της; Ντύνεται με πιο ανοιχτά χρώματα, βγαίνει πιο συχνά, διασκεδάζει στα καλύτερα μέρη και φαίνεται στο χαμόγελό της ότι πλέον ξεκινάει ένας νέος κύκλος για τη γοητευτική Μαρίνα. Η είσοδος στο «Just the two of us» ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, με τις αναφορές πλέον στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της να είναι πάντα σε κλίμα αγάπης και σεβασμού -χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Παρέα με τα θετικά σχόλια στο J2US ήρθαν και τ’ αρνητικά, η ίδια ωστόσο πάντα έκλεινε τα αυτιά στις κακοπροαίρετες κριτικές. Έτσι είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν είχε βρεθεί στο επίκεντρο για το «χρυσό σπίτι» της Πεύκης.

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr