Κάποιοι με κακοήθεια συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αυτός ο ισχυρισμός γίνεται επειδή τυχαίνει οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διακοπές, κάτι κακό να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Χθες και σήμερα για παράδειγμα ο πρωθυπουργός πήγε για μπάνιο στις υπέροχες παραλίες των Χανίων, ενώ καίγεται ολόκληρη η Αχαΐα.

Αυτά φυσικά είναι λαϊκισμός έσχατου είδους. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην συμβαίνει κάτι τραγικό στην Ελλάδα, τουλάχιστον τους τελευταίους 18 μήνες. Άρα, δεν φταίνε τα τριήμερα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις φωτιές, την οικονομική κατάρρευση, τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην πανδημία που είναι από τις χειρότερες τον κόσμο, την διαφθορά, την ατιμωρησία και λοιπά.


Αγέρωχος για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός λοιπόν σήμερα διέψευσε για άλλη μια φορά, όσους υποστηρίζουν πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Και το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην παραλία της Φαλάσαρνας. Ο πρωθυπουργός έχοντας συναίσθηση του χώρου που βρίσκεται, επέτρεψε σε άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να παρευρεθούν δίπλα του και στον ευρύτερο χώρο χωρίς μαύρα κουστούμια. Αντίθετα, κάποιοι εξ’αυτών εμφανίστηκαν με σαγιονάρα και μαγιό.

πηγη: tilestwra.com

Πηγή: true.gr