Ποιος είναι πρωινιάτικα: Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN παραχώρησε η Ματούλα και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον γιο της Λορέντζο Καριέρε, στη νύφη της Έλενα Κατραβά και στα εγγόνια της.
«Είμαι 74 ετών. Δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Ο Ζαμπέτας με έβγαλε στο τραγούδι. Δεν ήμουν ούτε η Κάλλας, ούτε η Μοσχολιού. Ο πρώτος άνδρας που είχα ερωτική επαφή ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, όπου με διώξανε μετά, και φώναζαν “κορίτσια, ο Μπάρκουλης”. Τον ερωτεύτηκα, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς χρήματα γιατί τα έδινε σε συνανθρώπους του», ανέφερε αρχικά η Ματούλα.

Και συνέχισε: «Ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκείνα τα χρόνια. Κόρη της χωροφυλακής και να με έχουν ξεπαρθενέψει; Ήταν κάτι τρομερό αυτό για όλους τους πατεράδες. Μου είχαν στερήσει την ελευθερία μου, αλλά δεν δυσκολεύτηκα. Την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Με βάλανε μέσα για 1,5 γραμμάριο, το ’90. Τότε σταμάτησα τα ναρκωτικά».

Όσο για τη σχέση της με τον γιο της, την νύφη της και τα εγγόνια της είπε:
«Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με τον γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου. Κι έχει γίνει και μάνα. Έχω δύο εγγόνια και δεν τα έχω δει ποτέ, ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω. Έχω να δω το γιο μου 15 χρόνια. Έκλαιγα στην αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο τον Αύγουστο στα γενέθλιά του για να του πω χρόνια πολλά και μου το έκλειναν. Ξέρω πολλά… Τη γυναίκα του την ξέρω από παλιά. Να είναι καλά και αυτός και τα παιδιά του. Έχω κάνει λάθη σε σχέση με το παιδί μου. Έπεσα στα ναρκωτικά, αφού τον γέννησα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr