Στα νέα μέτρα για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και την ελευθερία που δίνεται πλέον στους εμβολιασμένους πολίτες μίλησε η Ματίνα Παγώνη Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών.

«Δοκιμάστηκαν τα πάντα. Επειδή υπήρχε γκρίνια και ο καθένας είχε τη δική του άποψη, ας δοκιμάσουμε και αυτό το σχέδιο που λέγεται η «Ελευθερία των εμβολιασμένων» και από εκεί και πέρα πάμε μπροστά», ανέφερε η κ. Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Να μην ξεχάσει κανείς ότι η νόσος covid-19 δεν έχει φύγει. Είναι εδώ, είναι δίπλα μας και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε και όλοι να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε από εδώ και πέρα τα μέτρα ατομικής προστασίας», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Σε είκοσι μέρες θα κριθούμε και εμείς και θα κρίνουμε και τα μέτρα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι πάντα ξεκάθαρη. Σας είχα πει και για την τρίτη δόση ότι θα την κάνουμε», υπογράμμισε η κ. Παγώνη.

«Εγώ ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Να προσέξουμε όλοι να μην πιεστεί το σύστημα υγείας, γιατί οι γιατροί, οι νοσηλευτές και τα νοσοκομεία δεν θα αντέξουν», υπογράμμισε η κ. Παγώνη κάνοντας έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα.

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr