Ο Βασίλης Κούκουρας έγινε γνωστός και αγαπητός στο ευρύτερο κοινό, μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον ρόλο του “Μάνθου”.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, ωστόσο, στο παρελθόν είχε ζήσει ένα μεγάλο έρωτα με μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησαν κι ένα παιδί.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, με την οποία ο Βασίλης Κούκουρας είχε παίξει μαζί και στο «Εμείς κι Εμείς» του Mega, στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την “Κατερίνα” το κορίτσι του “Χάμπου”. Ο γιος τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίες σεζόν του «Κωνσταντίνου & Ελένης», το 2000.

Στη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά την απολαύσαμε ως Τατιάνα από τη «Ρουμουνία» στο επεισόδιο «Παράδοση κατ’ οίκον… ανοχής».

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κούκουρας

Πηγή: true.gr