Η Λία Μακροστέργιου από το «MasterChef 5» έχει δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Λία Μακροστέργιου, μετά την αποχώρησή της από το «MasterChef 5». Η 29χρονη μαγείρισσα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που δούλευε στα μπουζούκια της Αθήνας και του Βόλου. Μάλιστα, στο προσωπικό της προφίλ που έχει στο Facebook, υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα της ίδιας να διασκεδάζει τους θαμώνες.

«Κάποτε ήμουν πουλί και με αγαπούσαν πολλοί. Ξεκίνησα στην Αθήνα, έμεινα τρία χρόνια και μετά συνέχισα στον Βόλο. Όλη αυτή η ιστορία κράτησε περίπου εννιά χρόνια. Άρχισα σε ηλικία 16 ετών και σταμάτησα στα 25, όταν έμεινα έγκυος. Ακόμα τραγουδάω, αλλά πλέον θα πάρω έναν φίλο με ένα πιάνο και θα πάω να κάνω ένα live σε ένα μπαράκι.

Λία Μακροστέργιου: Λεπτομέρειες από την περίοδο που εργάζονταν επαγγελματικά ως τραγουδίστρια

Η 29χρονη μαγείρισσα από το Βόλο παραμένει στην κουζίνα του MasterChef με όπλο της τις παραδοσιακές και νόστιμες συνταγές και λιγότερο τις περίπλοκες τεχνικές και τα ευφάνταστα στησίματα πιάτων. Η ίδια μάλιστα έχει τραγουδήσει μερικές φορές στο πλατό αποδεικνύοντας πως έχει κια καλή φωνή. Άλλωστε δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν είχε δουλέψει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια για λίγα χρόνια.

Για ένα διάστημα, δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι στη γενέτειρά της, αλλά η κουζίνα κέρδισε την καρδιά της. Το τραγουδιστικό παρελθόν της υπάρχει και στο προφίλ της στο Facebook αλλά και στη σελίδα του μαγαζιού στον Βόλο όπου το 2013 τραγουδούσε. Στις φωτογραφίες της από το πέρασμά της από την πίστα βλέπουμε μια αρκετά διαφορετική Λία, σίγουρα «πιο βραδινή» και ντυμένη πιο σέξι. Αυτές είναι μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες της από τα νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου αρκετά χρόνια πριν.

Λ. Μακροστέργιου: Ακολουθούν φωτογραφίες από την περίοδο που τραγουδούσε στις πίστες

Πηγή: true.gr