Για ακόμα μία χρονιά το μαγειρικό ριάλιτι του Star «εκτοξεύτηκε» στους πίνακες της τηλεθέασης, καθώς οι ίντριγκες και οι διαφωνίες έκαναν τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία.

Τι κάνουν όμως οι παίκτες μετά το τέλος του παιχνιδιού; Ποιοι έπιασαν αμέσως δουλειά και ποιοι είναι στο περίμενε…

Ο Γιώργος Λασκαρίδης εντάχθηκε σε πασίγνωστη ελληνική δισκογραφική εταιρεία και σκέφτεται να κάνει δική του εκπομπή στο YouTube. Μην φοβάστε, δεν το γύρισε στο τραγούδι.

Ο Ηλίας Κιαζόλι, συνεργάζεται με εστιατόριο στην Τήνο και το χειμώνα σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό.

Η Ηρακλής Αποστολίδης ξεκίνησε συνεργασία με ένα εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η Κατερίνα Λένη, η παίκτρια που έφερε τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι, θα ανοίξει τη δική της ιστοσελίδα που θα φέρει το όνομά της και θα παρουσιάζει συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα.

Η Μάρλεν Γρυντάκη μαζί με τον Διονύση Πρώιο ενώνονουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται σε coctail bar στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή.

Η Ντέμη Γεωργίου ασχολείται με το εστιατόριο για vegan που διαθέτει.

Ο Κώστας Νταλιάνης εκτός από το Instagram, όπου δημιουργεί βιντεάκια, δραστηριοποιείται στο private cooking.

Από τη μεριά του ο Τζον Λεβί Ριβανό θα συμμετάσχει μαζί με τον Σταμάτη Κωβαίο, που ήταν στο περσινό MasterChef, σε εκπομπή μαγειρικής με συνταγές για την οικογένεια, χαμηλές σε κόστος.

Ο φιναλίστ του τελικού, Σταυρής Γεωργίου ετοιμάζει καινούργια πράγματα στη Λάρνακα και θα ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα που θα φέρει το όνομά του και θα έχει τις συνταγές του.

Πηγή: true.gr