Αυτό είναι το όνομα που φημολογείται πως θα μας αποχαιρετήσει
Απόψε 20/5 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός του MasterChef 5. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι καλύτεροι μαγειρικά παίκτες. Οι αποχωρήσεις όμως συνεχίζονται.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει, αφού πρέπει να βγει η τελική πεντάδα με σκοπό να προχωρήσουμε προς τους φιναλίστ.

Τα spoiler είναι πολλά και γράφουν πως στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί ένας παίκτης που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από το Twitter, τσακωμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το MasterChef 5
Όπως σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Ιωάννης είναι αυτός που θα πάρει την χαμηλότερη βαθμολογία και θα χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες.

«Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να βλέπω MasterChef»
Το πρωί της Τρίτης, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης μετά από την καριέρα που έχει κάνει στην μαγειρική.

«Όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να δω στην τηλεόραση εκπομπές μαγειρικής. Μην τα αναφέρεις ένα ένα, δεν έχω χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα. Αυτό είναι μεγάλη διαστροφή, να είσαι όλη μέρα στην κουζίνα και να ανοίγεις τηλεόραση για να δεις συνταγές.

Δεν έχω δει MasterChef. Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να βλέπω κάτι που… Δεν ξέρω… Δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά. Μπορεί σε έναν τηλεθεατή κάτι να λέει. Μπορεί σε ένα παιδάκι που έχει όνειρο να γίνει μάγειρας, πάλι κάτι να λέει. Η συμβουλή μου για τα νέα παιδιά είναι να μην βιάζονται. Για να γίνεις μάγειρας θέλει πολλά χιλιόμετρα.

Τους γνωρίζω σαν συναδέλφους και κάποια στιγμή έχω φάει στα μαγαζιά τους. Εκείνοι δεν έχουν φάει στο δικό μου», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος όπως φαίνεται θα χάσει και το σημερινό σούπερ επεισόδιο του MasterChef.

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr