Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της από το Masterchef 5, η Ανούς Χεριμιάν εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε το μπάνιο της σε παραλία της Βάρκιζας.

Η επίδοξη σεφ είχε συζητηθεί αρκετά μέσα στο παιχνίδι, κυρίως λόγω του φλερτ της με τον Διονύση, όπου κι τα δύο παιδιά είχαν εξομολογηθεί τα συναισθήματα τους.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητα της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το πρώτο της μπάνιο.

Η Ανούς διαθέτει ένα κορμί με τέλειες αναλογίες και όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της και κυρίως το σέξι μαγιό της!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ανούς Χεριμιάν κατάγεται από την Αρμενία και είναι 28 ετών. Είναι μαγείρισσα ενώ μέχρι να μπει στο ριάλιτι βοηθούσε τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα. Ήρθε με τη μητέρα και τον αδελφό της στην Ελλάδα, αναζητώντας την ελπίδα. Επικοινωνιακή, με έξυπνο χιούμορ και υπερκινητική, δηλώνει «πειραχτήρι» στις κουζίνες που έχει εργαστεί επαγγελματικά. Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της “πολεμίστρια” της ζωής και της μαγειρικής. Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 γιατί έχει σκοπό μόνο τη νίκη.

πηγη: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr