Θα μπορούσε, με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποιος να πει με σιγουριά πως δεν είναι και η τυχερή χρονιά του Νίκου Βέρτη. Μετά τις εξελίξεις με την δικαστική του διαμάχη πέρασε μια νύχτα τρόμου στο Ισραήλ έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του.

Ενώ είναι τεταμένη η κατάσταση τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη ο τραγουδιστής βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με την ορχήστρα του αφού σήμερα και αύριο έχει προγραμματισμένες συναυλίες.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου. Πλήθος κόσμου τρέχει να σωθεί και κατευθύνεται πως το καταφύγιο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε μέσω skype με τη συνεργάτιδα ου Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βιώσαν.

Όλες οι λεπτομέρειες για την περιπέτεια που είχε ο Νίκος Βέρτης
«Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια.», είπε μεταξύ άλλων η συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος.

Πηγή: true.gr