Η Μάρω Λύτρα πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της και ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Γνωρίσαμε τη Μάρω Λύτρα το 2003 ως διαγωνιζόμενη του Fame Story 2. Χάρη στην εντυπωσιακή παρουσία και τη φωνή της γρήγορα ξεχώρισε και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Η ίδια, ωστόσο, ύστερα από μια αξιόλογη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον Καναδά, καθώς δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη μουσική της εξέλιξη.

«Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες» είπε σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό στο Down Town Κύπρου.

Πρόσφατα, η Μάρω Λύτρα γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της και πραγματικά φαίνεται να μην έχει μεγαλώσει και πολύ από την εποχή που την απολαμβάναμε στα live του μουσικού reality. Γοητευτική και πάντα χαμογελαστή, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της.
Αυτή τη φορά, η Μάρω Λύτρα (η οποία έχει επικεντρωθεί στα αγγλόφωνα τραγούδια τον τελευταίο καιρό) ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σέλφι, στην οποία τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια παροτρύνει τις followers της να επιλέξουν τη φυσική ομορφιά. «Less is more» σημειώνει.

Πηγή: true.gr