Ο Μαρίνος Κόνσολος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους ηθοποιούς της νέας γενιάς που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά στου στον ελλαδικό καλλιτεχνικό χώρο με τηλεοπτικές και θεατρικές συμμετοχές που σημειώνουν επιτυχία.

Της: Έπη Τρίμη

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του.

Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Ο ρόλος του Αχιλλέα Σοφοκλέους
Από το 2016 ο Μαρίνος Κόνσολος ξεκίνησε να παίζει στη σειρά “Έλα στη θέση μου” υποδυόμενος τον Αχιλλέα Σοφοκλέους Καλατζή και συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η παρουσία του στη σειρά του Alpha συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν έχοντας συνεχή παρουσία στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Η αγάπη που έχω πάρει από το κοινό, όλα τα χρόνια είναι… είναι φανταστική…Είναι δύσκολο ένας ρόλος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολύ, πόσο μάλλον για πέντε χρόνια…”.

Όταν μπαίνω σε μία σχέση, μου αρέσει να δίνομαι 100%
“Μου είναι δύσκολο να βρίσκομαι σε δύο πράγματα που πρέπει να δοθώ ταυτόχρονα. Ίσως γι’ αυτό να απέχω από τις σχέσεις. Όταν είναι να μπω, θα μπω 100%. Έχω δει τον εαυτό μου σε μια δέσμευση, δεν τρελάθηκα. Έβαλα προτεραιότητες. Πρέπει να είσαι εκεί, όσο ελεύθερη και να είναι η κατάσταση. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο. Πρέπει να αφιερώνεις ενέργεια. Το πρόβλημα μου εμένα τώρα είναι πως δουλεύω πολλές ώρες. Θέλω όταν επιστρέφω σπίτι μου να είμαι εγώ κι εγώ”, είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος στην εκπομπή “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε άλλη του συνέντευξη είχε πει σχετικά:

“Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο αυτόνομα πράγματα και προσπαθώ να μην τα εμπλέκω.
Μου αρέσει η μοναχικότητα, να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Μου δίνει τροφή να σκεφτώ, να δημιουργώ, να είμαι εντάξει στη δουλειά μου. Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, πρέπει να είσαι έτοιμος να μοιράζεις τον χρόνο σου, τη μέρα σου, τις σκέψεις σου”, δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: “Δεν θα έβγαινα με θαυμάστρια από το Instagram, θέλω να προκύπτουν οι καταστάσεις. Να είμαι έξω και να προκύψει κάτι όμορφο. Δεν είμαι των εφήμερων σχέσεων, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand θέλω να προκύπτουν όχι να κυνηγάω και να ψάχνω.
Μου έχει τύχει στο θέατρο να έρθει θαυμάστρια αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Ο κόσμος μερικές φορές μπερδεύει τον ρόλο με την προσωπικότητα του ηθοποιού. Κάποια μπορεί να εντυπωσιάζεται από αυτό που βλέπει, αλλά η δική μου προσωπικότητα είναι διαφορετική από τον ρόλο μου”.

Πηγή: true.gr