Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνει η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που έχει αποσυρθεί πλέον από τη showbiz, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τη στέψη της το 1992 ως Σταρ Ελλάς και Μις Μάντισον για τα υπέροχα πόδια της.

Την ίδια χρονιά κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στη γηραιά ήπειρο, εκείνον της Μις Ευρώπη, γεγονός που της άνοιξε τις πόρτες στα ατελιέ των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας στον κόσμο.
Στην ηλικία των 40 όμως, αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που την κάνει χαρούμενη και έτσι φτιάχνει κήπους! «Μελετάω κήπους, φτιάχνω κήπους και δε θέλω καμία άλλη απασχόληση. Το μοναδικό κριτήριο να πάρω αυτή την απόφαση στα 40 ήταν αυτό που μου δίνει χαρά. Ήταν αυτόματη η απάντηση, το χώμα, ο ουρανός, τα δέντρα», ανέφερε το πρώην μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου, που σήμερα είναι 49 ετών εξακολουθεί να είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή, με άψογη σιλουέτα. Το πέρασμα του χρόνου έχει λειτουργήσει υπέρ της, αφού εξωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Μάλιστα διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμυότυπα από την καθημερινότητά της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Μαρίνα Τσιντικίδου:
Το φλοράλ μπικίνι που επέλεξε αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της…

Πηγή: true.gr