Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4” και μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους.

Η σχέση του Χρήστου Σπανού με την κόρη του
Ειδικότερα, για τη σχέση τους, η Μαρίνα Σπανού υπογράμμισε ότι “το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου”, ενώ ο ηθοποιός επεσήμανε “τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της”.

Και συμπληρώνει η Μαρίνα Σπανού “κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε”.

Ο Χρήστος Σπανός απέκτησε την κόρη του σε ηλικία 28 ετών
Τέλος, ο Χρήστος Σπανός σημείωσε “το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη”.

Πηγή: true.gr