Στο Παρίσι βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη μαζί με τον Βλάση Χολέβα και αν νομίζετε πως πρόκειται για ρομαντικό ταξιδάκι κάνετε λάθος. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν ρούχων με ονομασία Marina by Vlassi Holeva και βρίσκονται στην προετοιμασία της.

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν ζευγάρι, μετά το διαζύγιο της προέδρου της Unesco με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, όμως κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη. Αντιθέτως άλλοι λένε πως απλά πρόκειται για δυο πολύ καλούς φίλους.

Στα social media δεν διστάζουν να κάνουν κοινές αναρτήσεις μιας και είναι συνεργάτες. Ωστόσο, στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει μόνη της, φορώντας ένα καταπληκτικό μίνι μαύρο φόρεμα. Μάλιστα, μέσα σε 20 λεπτά κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες likes.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με το μαύροι φόρεμα
«Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας είναι η πυξίδα προς τον προορισμό της αληθινής ευτυχίας κ ολοκλήρωσης. Με τις συγκινητικές ολόθερμες ευχές σας πλημμυρίσατε την ψυχή μου με αγάπη, χαρά κ δύναμη!!!Από την Πόλη του Φωτός, το μαγικό Παρίσι σας στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ κ την αμέριστη αγάπη μου».

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr