Που πήγε και ποιον συνάντησε
Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη. Σχεδίασε τη δική της συλλογή ρούχων, ενώ φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Βλάση Χολέβα με τον οποίο και συνεργάζεται.

Η ίδια λοιπόν, απολαμβάνει λεπτό προς λεπτό όλες τις στιγμές της καθημερινότητας της και πρόσφατα αποφάσισε να πραγματοποιήσει παρέα με καλούς της φίλους, βραδινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Συγκεκριμένα, διασκέδασε με τους φίλους της στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νικηφόρος που πρόσφατα είχε πάει ο Αλέξης Παππάς με τη νέα του σύντροφο.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στην έξοδο της
Η Μαρίνα Πατούλη για την έξοδο αυτή, αποφάσισε να φορέσει ένα λευκό croco μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες over the knee μπότες.

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Πατούλη
Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό «άριστα» το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Καριέρα

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Saint Joseph» στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».O Βορείων Προαστίων.

Αυτοδίοικηση

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr