Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι από ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων η Μαρίνα Πατούλη.

Η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece είχε μεταφερθεί πριν μία εβδομάδα στην κλινική, μετά από επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Η ίδια δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες συγκινημένη από την πληθώρα μηνυμάτων που έλαβε από άλλες γυναίκες, που στέκονται στο πλευρό της γι αυτό που περνά.


Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της, την ώρα που ήταν καθ’ οδόν για την οικία της. Η κ. Πατούλη, εμφανώς συγκινημένη, έστειλε το δικό της μήνυμα, επισημαίνοντας πως «πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας πονάει».

«Θέλω να πω ότι είμαι συγκινημένη από τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης των γυναικών προς το πρόσωπό μου, αλλά και από το γεγονός ότι έχουν μοιραστεί μαζί μου την προσωπική τους ιστορία, αυτέ τις τέσσερις ημέρες.

Πράγματι είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσες γυναίκες να αντιμετωπίζουν ενδοοικογενειακά πρόβλημα και να μην έχουν τη δύναμη – και δεν εννοώ μόνο το ψυχικό σθένος, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες- να μιλήσουν. Γυναίκες που έχουν 20 και 30 χρόνια γάμου, είναι στην ηλικία των 50, και ο άντρας φεύγει και τις αφήνει ξεκρέμαστες και να μη μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε την επιβίωσή τους.

Η δύναμη που άντλησα από όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και από μεγάλο μερίδιο αντρών, είναι ένα γενικότερα ανθρώπινο ενδιαφέρον. Και αυτό μπορεί να μεταφραστεί πως σε μία εποχή, που είναι στείρα από συναίσθημα, είναι πολύ όμορφο και πολύ αισιόδοξο να βλέπουμε τελικά πως δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα. Υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει ευαισθησία. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας πονάει» δήλωσε στο TLIFE, και δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να δει τον γιο της, τον Αλέξανδρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη έγραψε ένα αισιόδοξο μήνυμα στο Instagram, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες: «Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…», έγραψε μεταξύ άλλων. (Διάβασε εδώ ολόκληρο το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη)

Σου θυμίζουμε, πως την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστή η κρίση στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Τότε, η Μαρίνα Πατούλη είχε διαψεύσει τις φήμες περί διαζυγίου και είχε δηλώσει πως βιώνει ένα πένθος.

Πηγή: true.gr