Η Μαρίνα Ντεμολλάι, μία από τις παίκτριες που συζητήθηκαν έντονα στην τελευταία σεζόν του MasterChef, άλλαξε την εξωτερική της εμφάνιση και το απολαμβάνει

Μπορεί τα δύο ριάλιτι μαγειρικής, που είδαμε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν (Top Chef και Game of Chefs), να μην τα πήγαν καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο το MasterChef έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δεν έχει αντίπαλο. Ήδη οι αιτήσεις για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής του Star έχουν ξεπεράσει τις 8.000, με τους επίδοξους σεφ να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Οι πρώην παίκτες του MasterChef από την άλλη, απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητά τους και προχωρούν σε αλλαγές στην εμφάνισή τους. Όπως για παράδειγμα η Μαρίνα Ντεμολλάι, που γνωρίσαμε στην πέμπτη σεζόν του σόου. Η 29χρονη μαγείρισσα από την Αλβανία πήρε αμέσως τον ρόλο της κακιάς στο σπίτι του παιχνιδιού, με σχεδόν όλο το Twitter να ασχολείται μαζί της σε κάθε επεισόδιο.

Αν και αποχώρησε κάπου στα μισά του MasterChef, η Μαρίνα επέστρεψε στο σπίτι λίγο αργότερα και τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι και το Top-3 του παιχνιδιού. Σήμερα, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της έχει αλλάξει αρκετά.

Απ’ ότι είδαμε στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Ντεμολλάι φαίνεται ανανεωμένη, αδυνατισμένη και χαρούμενη.

Το απολαμβάνει και την απολαμβάνουμε κι εμείς.

Πηγή: thereader.gr

Πηγή: true.gr