Δείτε όλα όσα λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Λιβάνη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Happy Day και το Πρωινό.

«Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες; Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου. Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop σε αυτή την ιστορία.

Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει;

Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει βία».

Για τον Γιώργο Λιβάνη είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει.

Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη. Μπορεί κι εγώ να την παρεξηγούσα σαν τηλεθεάτρια. Είμαι αυθόρμητη, μέσα στο παιχνίδι δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας».

Στην κάμερα του πρωινό και την Μαίρη Αρώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Του οφείλω μια συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται».

Πηγή: true.gr