Λίγο ακόμη καλοκαίρι, θάλασσα και ξεγνοιασιά φέρνει το post της Μαρίας.

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν πολύ εύκολο για τη Μαρία Βοσκοπούλου και τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, αφού είχαν να διαχειριστούν την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα και συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου, πριν από ενάμιση μήνα.

Στις 19 Ιουλίου του 2021 άφησε την τελευταία του πνοή ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής που είχε χαρακτηρίσει με την πορεία του στον χώρο και τη φωνή του ολόκληρες γενιές έφυγε από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας πίσω του μία τεράστια καριέρα και την οικογένειά του.

Μαμά και κόρη είπαν το τελευταίο αντίο στις 21 Ιουλίου, ενώ από τότε ανέβηκαν και αρκετά posts στα social media, τα οποία μνημόνευαν με διαφορετικό τρόπο τον τραγουδιστή. Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτηση της Μαρίας ήταν κάπως διαφορετική.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Ο Αύγουστος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και μία σκέψη είναι αυτή που τριγυρίζει στο μυαλό σου. Το τέλος του καλοκαιριού και η επιστροφή στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Οι διακοπές και οι ξέγνοιαστες μέρες στη θάλασσα με την παρέα τελειώνουν και τη θέση τους παίρνουν η επιστροφή στη δουλειά και οι υποχρεώσεις.

Η Μαρία Βοσκοπούλου όμως με τη νέα της ανάρτηση θύμισε πως ο Αύγουστος είναι ακόμη εδώ και μπορείς ακόμη να απολαμβάνεις τη θάλασσα, τον ήλιο και τις παραλίες. Οι νέες υποβρύχιες πόζες της «έριξαν» το Instagram και ενώ συγκέντρωσε κοντά χίλια likes.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Στις 14 Αυγούστου, σχεδόν έναν μήνα από τον θάνατο του Βοσκόπουλου, η κόρη του έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία περιλαμβάνονταν δύο φωτογραφίες στην παραλία.

«Ανατολή. Εκεί όπου ξεκουράζομαι», έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτηση.

Δες όλες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Πηγή: Queen.gr

Πηγή: true.gr