Τα ’90s αναβιώνουν μέσα από μια φωτογραφία

Δεν σε γελούν τα μάτια σου, διάβασες σωστά τον τίτλο αυτού του κειμένου εδώ. 24 χρόνια έχουν περάσει από τότε που γυρίστηκε η «Μαρία της Γειτονιάς», η μεξικάνικη σειρά που λάτρεψε όλη η Ελλάδα και την παρακολουθούσε με αγωνία καθηλωμένη στην οθόνη της τη σεζόν 1998-1999.


Δείτε το βίντεο με την πιο θρυλική στιγμή τους:

Η «Μαρία της Γειτονιάς» μας κρατούσε παρέα τα απογεύματα που την βλέπαμε κυρίως μαζί με την γιαγιά μας και φυσικά κανένας δεν θα ξεχάσει ποτέ την σατανική Soraya Montenegro και τον έρωτα της για τον Nandito. Η Soraya και ο Nandito ήταν ένα από τα θρυλικά ζευγάρια της δεκαετίας του 90’ και έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Αν και η Soraya ήταν στη σειρά η πρώην αρραβωνιαστικιά του πατέρα του Nandito, Luis Fernando De la Vega στην πραγματικότητα τότε ήταν μόλις 20 χρονών, ενώ εκείνος (ο Nandito) μόλις είχε κλείσει τα 16. Σήμερα, 24 χρόνια μετά τα γυρίσματα της «Μαρίας της Γειτονιάς», Osvaldo Benavides και Itati Cantoral ποζάρουν ξανά μαζί και μας αφήνουν άφωνες με το πόσο έχουν αλλάξει.

Πιο ώριμος από ποτέ, κούκλος, με γκρίζα μαλλιά και εντελώς διαφορετική εμφάνιση ο Nandito είναι ότι πιο hot είδαμε σήμερα.

Δες την φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα ο Osvaldo στο Instagram account του.


Δείτε πόσο έχουν αλλάξει: 


Πηγή: Queen.gr

Πηγή: true.gr