Δεν θα λέγαμε πως έχει αλλάξει και πολύ.

Αν υπάρχει μία προσωπικότητα που έχουμε ξεχωρίσει μέσα από τις λατινοαμερικάνικες τηλενουβέλες, αυτή είναι η Itatí Cantoral Zucchi. Λογικά το όνομα αυτό δεν σου θυμίζει τίποτα, αλλά αν σου πούμε Soraya Montenegro τότε ξέρεις πολύ καλά για ποια μιλάμε. Η Itati είναι Μεξικανή ηθοποιός που παίζει κυρίως σε τηλενουβέλες. Έγινε ευρέως γνωστή με το ρόλο της κακιάς Soraya στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του 1995, Η Μαρία της Γειτονιάς. Έχει παίξει σε πολλές τηλενουβέλες και αρκετές ταινίες.
H Itati ήταν μόλις 20 ετών όταν ενσάρκωσε τη Soraya Montenegro και ναι, ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα. Σήμερα 25 χρόνια μετά, η κακιά της σειράς είναι 45 ετών και αν μας ρωτάς θα σου λέγαμε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ. Φυσικά όπως είναι λογικό έχει μεγαλώσει κατά 25χρόνια, για τα 45 έτη της όμως είναι πραγματικά πανέμορφη.
Εμείς επειδή ήμασταν και φαν αυτών των σειρών –όχι δεν ντρεπόμαστε καθόλου- όπως καταλαβαίνεις ακολουθούμε στο Instagram τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές. Μετά την Thalia λοιπόν και επειδή αυτές οι δύο πάνε πακέτο, είχαμε χρέος να σου δείξουμε πως είναι σήμερα και η Soraya.

Μπες λοιπόν στη gallery που ακολουθεί και δες πώς είναι σήμερα η κακιά που αγαπήσαμε.Πηγή: true.gr