Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με σκληρή προπόνηση αλλά σπουδαία διάκριση φτάνοντας στα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και απολαμβάνει όμορφες στιγμές.

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της Αννας Βίσση και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια στο θέατρο Αλσος το βράδυ της Δευτέρας. Ντυμένη στα λευκά, και με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, η Μαρία Σάκκαρη, παρά τη βροχή, τίμησε με την παρουσία της την Άννα Βίσση, η οποία μάλιστα ανέβασε στη σκηνή.

Και χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί. Η Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει παίξει αρκετές φορές τένις με την Αννα Βίσση της ζήτησε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η Μαρία στο κοινό πώς γίνεται το backhand.

Τελικά η Αννα Βίσση συμφώνησε να δείξει τις γνώσεις της στο τένις και… υποκρίθηκε πως είχε στα χέρια της μία ρακέτα και ένα μπαλάκι. Ομως δεν έμειναν μόνο σε αυτά καθώς μετά η Μαρία Σάκκαρη ζήτησε από την Αννα Βίσση να δείξει πως γίνεται το σερβίς και εκείνη μιμήθηκε τον Ναδάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:


Απολαυστικές και οι δύο!
Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: true.gr