Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για τον θάνατο του συζύγου της, την κόρη της, αλλά και για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο, όπου ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είπε αρχικά η Μαρία Παπαλάμπρου.

Η Μαρία Παπαλάμπρου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην 17χρονη κόρη της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική:

«Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει τι θέλει να κάνει, για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του».

Πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς σχολιάζει τις αποκαλύψεις που έγιναν για τον γνωστό ηθοποιό;

«Ήταν το πρώτο σίριαλ που είχα κάνει στην τηλεόραση και είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα, οπότε ούτε έπεσα ούτε δεν έπεσα από τα σύννεφα.

Νομίζω ότι είναι μια ιστορία, την οποία έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει όλα τα στοιχεία που έχει», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαλάμπρου, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

πηγη: newsit.gr

Πηγή: true.gr