Είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και φροντίζει να μην απασχολεί ποτέ με την προσωπική της ζωή. Ο λόγος για την ηθοποιό Μαρία Λεκάκη που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δεν υπάρχει επαγγελματικός λόγος.

Κι αν ποτέ αποφασίζει να μοιραστεί κάτι με τους followers της, συνήθως οι δημοσιεύσεις της είναι από το αγαπημένο της μέρος, την Κερνίτσα, από τηλεοπτικές ή θεατρικές δουλειές ενώ έχει και μια μεγάλη αδυναμία στα φυτά. Παρότι προσέχει και διαφυλάττει την προσωπική της ζωή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και μερικές αναρτήσεις, ελάχιστες είναι η αλήθεια, με την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της Ζωή την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη.

Για πρώτη φορά μας έδειξε την όμορφη κόρη της πριν από λίγες ημέρες και ανήμερα της γιορτής της, σε παιδική ηλικία, ενώ είχε μοιραστεί ακόμη μια φωτογραφία στην περίοδο της καραντίνας που έκαναν οι δυο τους γυμναστική. Η Ζωή είναι πλέον 15 ετών και όλα δείχνουν πως είναι και η καλύτερη φίλη της ηθοποιού.

Πηγή: true.gr