Στο Πρωινό του Αντ1 και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα θα βρίσκεται από αύριο η Μαρία Κορινθίου μια εξέλιξη για την οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE το κανάλι του Αμαρουσίου δε σκοπεύει να εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η ηθοποιός που συνδέεται με μια μακρόχρονη φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα και που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του, πλέον θα έχει μόνιμο ρόλο σε αυτή αφού είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού στις πιο γυναικείες στήλες.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου συνάντησαν τη Μαρία Κορινθίου η οποία με τον δικό της έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να πει ναι σε αυτή την πρόταση.

«Στη ζωή μου και τα επαγγελματικά μου είναι όλα καλά. Ό,τι είναι να ακούσετε θα το ακούσετε. Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει… Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω, δεν έχω καμία ψυχική ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι και επειδή το ενστικτό μου λέει ότι όλα θα είναι καλά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε και να είναι αυτό. Πάνω από όλα, το νούμερο ένα για μένα είναι να μιλάει η ψυχούλα μου, να με ευχαριστεί και το κλίμα που μπορεί να βρίσκομαι. Ο Γιώργος Λιάγκας έτσι κι αλλιώς είναι φίλος μου» είπε η Μαρία Κορινθίου

Πηγή: true.gr