Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου η οποία αναμένεται να ερμηνεύσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά για το κανάλι στο Υoutube της Αρχιεπισκοπής. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του project, είναι σε πρόβες για την ολοκλήρωσή του.

Φυσικά, αυτές τις μέρες έχει δεχτεί και θετικές, αλλά και αρνητικές κριτικές. Ωστόσο η ίδια ενοχλήθηκε έντονα από μια ανάρτηση ενός χρήστη στα social media, ο οποίος τη «χλεύασε», όπως αναφέρει γι’ αυτή τη δουλειά.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου», ανέφερε η ανάρτηση που την ενόχλησε.

Με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά: «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει… Μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον Επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά. Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς».

Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι…

Δημοσιεύτηκε από Maria Korinthiou στις Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

Πηγή: true.gr