Μαρία Καβογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Τα γενέθλια της κόρης της γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός, με την κόρη της να κλείνει τα 24 και να είναι μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η δημοφιλής αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, αναφέρθηκε σε ρόλους του παρελθόντος, ξεχωρίζοντας μάλιστα αυτόν της Κορίνας από τα «Εγκλήματα» και της Ασπασίας από το «Ντόλτσε Βίτα».

Μαρία Καβογιάννη: Η μοναχοκόρη της Αδελαΐδα Δριτσώνα έκλεισε τα 24 και είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή

Με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων». Μάλιστα, ανέφερε πως οι χαρακτήρες μπορούσαν να παρουσιαστούν μεγαλωμένοι, πιο ώριμοι, αλλά με τους ίδιους ρόλους.

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία είναι 25 ετών. Μάλιστα, ανέφερε για εκείνους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

Όσα δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη για την αγαπημένη της κόρη

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Μαρία Καβογιάννη: Η μοναχοκόρη της Αδελαΐδα Δριτσώνα έκλεισε τα 24 και είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή

Πηγή: true.gr