Μαρία Καβογιάννη: Σπάνιες εικόνες με την κόρη της

Η Μαρία Καβογιάννη θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και μέσα από τους ρόλους της, η ίδια έχει καταφέρει να αφήσει εποχή με τους θεατρικούς της ρόλους.

Η αγαπημένη ηθοποιός, είναι παντρεμένη με τον γλύπτη, Πέτρο Δριτσώνα και έχουν αποκτήσει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία γεννήθηκε το 1995 και είναι 26 ετών.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ο Δάσκαλος» ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Το τρίτο στεφάνι” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.

Έχει μία κόρη την Αντέλλα που έχει βαπτιστεί Αδελαΐδα. Η κόρη της γεννήθηκε το 1995 και την έχει βαφτίσει η ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.

Μαρία Καβογιάννη: Η 26χρονη κούκλα κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, ανοίγεται σε έναν δικό της δρόμο μακριά από τα «φλας»

Μαρία Καβογιάννη: Η πρωτη της δουλειά

Το πρώτο επάγγελμα της Μαρίας Καβογιάννη ήταν δασκάλα. Για πολλά χρόνια δούλεψε σε σχολεία και έδειξε εμπράκτως την αγάπη της στα παιδιά. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τις σπουδές της και την απόφασή της να ασχοληθεί τελικά με την υποκριτική τέχνη.

«Μου άρεσε η ζωγραφική, έλεγα να σπουδάσω στη σχολή Καλών Τεχνών. Είχα ανάγκη να επικοινωνώ με τον κόσμο. Δεν ήξερα τον τρόπο. Πρώτα πήγα στην ΑΣΟΕΕ, πήρα πτυχίο, αλλά ήξερα ότι δεν θα την ακολουθήσω. Η Παιδαγωγική ήρθε μετά, με τη διάθεση επικοινωνίας. Τα παιδιά είναι το πιο δύσκολο κοινό, σε ξεσκονίζουν, τα καταλαβαίνουν όλα. Στη συνέχεια σκέφτηκα την Ιστορία της Τέχνης. Μια ξαδέλφη, μου πρότεινε να πάω σε μια σχολή θεάτρου. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Μπορεί να έλεγα ποιήματα στο σχολείο, να έκανα διάφορους ρόλους, αλλά ντρεπόμουν, ήμουν κλειστό παιδί», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Μαρία Καβογιάννη: Η 26χρονη κούκλα κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, ανοίγεται σε έναν δικό της δρόμο μακριά από τα «φλας»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε μιλήσει στη Ναταλία Γερμανού για την οικογένειά της.

Η 26 ετών κόρη της ασχολείται με την ψυχολογία και δεν έχει ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της. Ονομάζεται Αδελαϊδα Δριτσώνα, αλλά την αποκαλούν Αντέλλα.

Μαρία Καβογιάννη: Η 26χρονη κούκλα κόρη της, Αδελαϊδα Δριτσώνα, ανοίγεται σε έναν δικό της δρόμο μακριά από τα «φλας»

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!», είχε πει.

Πηγή: true.gr