Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο αναρτά συχνά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, καθώς επίσης και βίντεο μέσα από τα οποία μοιράζεται τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.


Με την εγκυμοσύνη της γνωστής παρουσιάστριας φαίνεται πως ταυτίστηκαν και άλλες μανούλες, οι οποίες προθυμοποιήθηκαν να τη στείλουν μηνύματα μέσα από τα οποία την προϊδεάζουν για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει αφότου γεννήσει το μωράκι της.

Ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε παρακάλεσε τις διαδικτυακές τις φίλες να μην την τρομοκρατούν με τέτοιου είδους μηνύματα.

«Κορίτσια, με όλη την αγάπη που σας έχω. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο: “κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς”, λες και έρχεται… Εντάξει… Ένα μωρό θα ΄ρθει, θα το αντιμετωπίσει η κάθε μάνα, μέλλουσα μάνα όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μη στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μανούλες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, όχι άλλο. Φτάνει», είπε χαρακτηριστικά.

πηγη: newsbreak.gr

Πηγή: true.gr