Ευχάριστα νέα στην ελληνική showvbiz. Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλίακη. Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Εδώ και δύο μήνες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στο Βέλγιο, εκεί όπου μένει μόνιμα και εργάζεται ο σύντροφός της, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη η οποία εδώ και δύο μήνες είναι στη Ζυρίχη, έγραψε: «Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…» και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Με το καλό το μωράκι της!

Δείτε την ανακοίνωση και τη φωτογραφία της!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Περιμένει το πρώτο της παιδί…

Εδώ και δύο μήνες είναι στη Ζυριχη με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη…

Ο Στέλιος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

Ιδού η φώτο με φουσκωμένη κοιλιά

Και η ανακοίνωσή της! Με ένα πόνο Μαρία!

Πηγή: true.gr