Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Η γνωστή μαγείρισσα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για μια συγκεκριμένη συνταγή, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είναι καλή πεθερά.

«Όταν δημοσιοποιείται μια συνταγή παύει να είναι πλέον δική σου και ανήκει σε όλους. Εγώ είχα μια συνταγή και στενοχωρήθηκα όταν ένας άλλος σεφ την έβαλε στο βιβλίο του. Στην Τουρκία έγινε αυτό. Οπωσδήποτε μπορείς να την κάνεις και εσύ αλλά δεν είναι ωραίο να τη βάλεις στο βιβλίο σου σαν δική σου συνταγή, εκεί αλλάζει το πράγμα.

Ο γιος μου πρώτα παντρεύτηκε και μετά μου το είπε. Μου λέει, επειδή στο τέλος δεν πρόκειται να παντρευτώ με όποια κοπέλα σου γνωρίζω, την παντρεύτηκα και στην έφερα, οπότε δεν μπορείς να την αρνηθείς. Η νύφη μου δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε ντολμαδάκια ούτε ομελέτα. Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνουν τους γιους μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Έχεις ένα σπίτι τεράστιο και ξαφνικά σου φεύγουν όλοι. Τους άλλους δύο τους έχω κοντά μου, ακόμα είναι στα δωμάτιά τους.

Τον μεγάλο μου γιο, όταν ήταν μικρός, τον χτύπησε αυτοκίνητο και ήταν στην εντατική. Μέσα σε 2-3 ημέρες τα μαλλιά μας άσπρισαν. Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο θάνατος του αδερφού μου, μετά της μητέρας μου. Δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία. Δεν το έχω ξεπεράσει του αδερφού μου. Έφυγε με αυτοκινητιστικό», είπε η Μαρια Εκμεκτσίογλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: true.gr