Στα καλύτερά της βρίσκει το φετινό καλοκαίρι τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε τις διακοπές της με πρώτο προορισμό το αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο.Ανέμελη, αδυνατισμένη και μαυρισμένη είναι άλλος άνθρωπος. Η ίδια μάλιστα μοιράζεται υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες και ανάμεσα σε αυτές είδαμε και μια απίθανη με το ολόσωμο ροζ μαγιό της.

Όπως θα δεις κι εσύ στη gallery που ακολουθεί η Μαρία έχει χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την ενοχλούσαν και είναι πραγματικά μια άλλη.

Στα καλύτερά της βρίσκει το φετινό καλοκαίρι τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε τις διακοπές της με πρώτο προορισμό το αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο

Ανέμελη, αδυνατισμένη και μαυρισμένη είναι άλλος άνθρωπος

Η ίδια μάλιστα μοιράζεται υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες και ανάμεσα σε αυτές είδαμε και μια απίθανη με το ολόσωμο ροζ μαγιό της


Απίθανη

Πιο αδύνατη από ποτέ

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είχε πει η ίδια.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr