Μαρία Μπεκατώρου: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει αλλάξει πάρα πολύ, όσον αφορά την εικόνα της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως έχει σημειώσει σημαντική απώλεια βάρους. Η γνωστή παρουσιάστρια του «ANT1» μπόρεσε να χάσει περισσότερα από δέκα κιλά. Επιπλέον, παραδέχεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της.

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει μείνει μισή και της αρέσει η νέα της εικόνα! Έχασε 10 κιλά «κόβοντας» το βραδινό, ενώ φροντίζει να τρώει φαγητό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά και περπατά αρκετά! Η Μαρία Μπεκατώρου κατόρθωσε να χάσει αρκετό βάρος και πλέον δείχνει διαφορετική και πρόσφατα που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά τα έχασε με την αλλαγή της και ήθελε να μάθει πώς κρατιέται σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα! Η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας.

Μαρία Μπεκατώρου: Οι δηλώσεις της για τη μεγάλη αλλαγή

«Τα πρώτα κιλά τα έχασε γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της! H Μαρία νιώθει υπέροχη και το δείχνει ακόμα και μέσα από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Ακολουθούν αρετουσάριστες φωτογραφίες από τη γνωστή παρουσιάστρια
Πηγή: enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr