Δεκαπενταύγουστος: Η Μαρία Ανδρούτσου ανήμερα της γιορτής δημοσίευσε φυτογραφίες της με μαγιό και μας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η ηθοποιός με γυμναστική και σωστή διατροφή κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που ήθελε!

Η Μαρία Ανδρούτσου η οποία είναι λάτρης του Instagram δημοσίευσε δύο στιγμιότυπά της με μπικίνι και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Σήμερα θα αποδεχτω καθετί γύρω μου όπως είναι, θα αγκαλιάσω όλες τις σκέψεις μου θα τις παρατηρήσω θα δω από πού προέρχονται και θα κρατήσω αυτές που πηγάζουν από τα βάθη του εαυτού μου. εκει που βρίσκεται η πραγματικη ελευθερία ,η γνωση ,η χαρά για την υπαρξη, η αγάπη !! Θα πορευτώ με την βαθιά πίστη ότι είμαι ο δημιουργός της πραγματικότητας μου!!❤»!

Να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός έχει χάσει εδώ και χρόνια δεκατρία κιλά και έχει καταφέρει όχι μόνο να διατηρηθεί σε φόρμα, αλλά να έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα!

Μάλιστα, κάθε φορά που την βλέπουμε με μπικίνι απλά… υποκλινόμαστε στην τέλεια σιλουέτα της και στην προσπάθειά της να αποκτήσει αψεγάδιαστο κορμί!

Aπό τότε που έπαιζε στη σειρά του Mega έως και σήμερα η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα «Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω». Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα «Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;». Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

H ηθοποιός έχει αλλάξει θεαματικά και έχει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ανήμερα της γιορτής!

Έτσι είναι το κορμί της σήμερα!

Κοιτάξτε γραμμωμένους κοιλιακούς!

Θεαματική η αλλαγή της. Κάθε φορά που δημοσιεύει φώτο της μας εντυπωσιάζει!

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr